Totaal aantal mijn Blog bekenen

Powered By Blogger

Zoeken in deze blog

donderdag 16 juni 2011

Netwerkbijeenkomst De Klik




Hoe leuk zou het zijn als je aan het eind van een evenement iedereen kort ontmoet hebt. Je geïnspireerd bent en dat je onder het genot van heerlijk eten en drinken in de buitenlucht, mensen beter hebt leren kennen waarmee je de KLIK hebt ervaren.

De klik is de basis voor iedere relatie of samenwerking. Dat geldt in de liefde, vriendschap maar ook in het werk. Vanuit die eerste klik bouw je verder tot iets kortstondig of iets duurzaams.

Hoe:
In de vorm van een speeddate, ga je met behulp van inspirerende kaarten kort met iedereen praten. Vragen zoals: waar word je vrolijk van, hoe inspireer je jezelf? Na de speeddate is de gelegenheid om de mensen waar je een klik mee had tijdens de speeddate beter te leren kennen. Dit alles in een relaxte sfeer in het bos onder het genot van hapjes, drankjes en muziek.

Sfeer:
voeten in het gras
ontspannen
inspirerend
exclusief

De KLIK vindt plaats op vrijdag 8 juli in Zutphen van 13.00 uur - 17.00 uur, investering is € 35,00

Aan dit exclusieve evenement kunnen maximaal 20 mensen deelnemen, dus zorg dat je je snel inschrijft: http://www.de-klik.nl/inschrijven

Ontmoet ik je daar?

De KLIK wordt georganiseerd door Manou Burghout van In Sense en lokale partner Anouk van Duren van Welzijnspraktijk Zutphen. Klik op het logo voor meer informatie.

www.de-klik.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het zeer fijn om reacties te krijgen, mits ze als feedback bedoeld zijn en zo ook geformuleerd zijn.
Zodra er vervelende, grove, dreigende, kwetsende teksten geschreven worden, zullen deze volledig genegeerd worden.